De Stichting Get Connect is een initiatief van Rianne en Nanja Schorel. Rianne kreeg 10 jaar geleden tijdens haar voetbalcarrière meerdere hersenschuddingen en Nanja 12 jaar geleden een zware burn-out.  Bovendien moest Rianne stoppen als topsporter en ervaarde zij  hoe belangrijk sport en bewegen is. Beide zussen zijn geruime tijd zoekende geweest naar herstel. Zij hebben ervaren hoe het is om door ziekte in een isolement te komen. Hoe hoop kan vervagen en het leven alsmaar zwaarder wordt  als de zoektocht naar herstel jaren vruchteloos voortduurt.

Dit kan iedereen overkomen. Hoe geweldig  is het dan, als er mensen op je pad komen die je ondersteunen. Dit heeft Rianne in Amerika ervaren. Na een zoektocht van 10 jaar kwam zij daardoor in een herstelprogramma waarna zij eindelijk haar toekomst weer met succes ging opbouwen. (Zie video.)

Dit willen Rianne en Nanja ook voor anderen mogelijk maken.

Hun passie is om mensen te helpen en hoop te geven.
Hun droom is om van betekenis te zijn en verschil te kunnen maken in de maatschappij.
Dit heeft  ertoe geleid dat zij in februari 2018 de Stichting Get Connect hebben opgericht.